• Claus Hansen den 21-11-2018
    Tirsdag den 27. november 2018 klokken 17.00 - 19.00
    ”Kom og se min skole”

Jeres barn skal starte i 0. klasse efter sommerferien 2019. Valg af skole er en stor og vigtig beslutning, som får indvirkning på de næste mange skoleår. Derfor vil vi gerne invitere jer og jeres barn til ”kom og se min skole”.
    Her vil I høre om vores indskolingsmodel, livet i 0. klasse, understøttende undervisning, innovations- og kreativitetstræning, valghold, vores DUS tilbud samt vores brobygning til skolelivet i samarbejde med distriktets børnehaver. I har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til personalet på 0. årgang samt indskolingslederen.
    Vi slutter aftenen af med mad og socialt samvær.

"kom og se din skole" er det første arrangement for nye skolestartere til skoleåret 2018/19. Næste Arrangement er den 8/1-19 som hedder "kom og prøv vores skole".
    Vi glæder os til at se jer.

Skolens innovative platform - Det skæve rum