Der arbejdes på skolen hele sommerferien

Vi er i fuld gang med at gøre klar til endnu et skoleår Vi er i fuld gang med at gøre klar til endnu et skoleår
Vi er nu i gang med at gøre skolen klar til endnu et skoleår. Vi vil gerne sige tak for et fantastisk år og vi arbejder hårdt på at få flere lokaler malet og gjort klar til august.
    Lars Steen Nielsen den 01-07-2014
    Første skoledag for de nye børnehaveklasser

Første skoledag for de nye børnehaveklasser er mandag, den 11. august 2014 kl. 10,15 ved flagstangen i skolegården ved DUS’en (skolegård 1).

Vi siger velkommen til hinanden og hilser på de nye klassekammerater. En del har allerede mødt hinanden igennem forårets arrangementer i samarbejde med børnehaverne.

Børnene deltager herefter i børnehaveklassen indtil kl. 14, hvor de får fri.

Forælderen kan deltage i den første halve time i børnehaveklassen, hvorefter vi byder vi på kaffe i skolens kantine. Vi har informationer til forældrene om et nyt system til registrering af børnenes komme og gå tider i DUS. Det varer ca. 45 minutter.

Vi glæder os til at byde forventningsfulde og glade børn velkommen til skolestarten.

Samtidig også et velkommen til jer forældre, til et samarbejde om jeres barns skoleliv de næste 10 år.

Første skoledag for 1. klasserne

Første skoledag for 1. klasserne er også den 11. august. Mødetid er kl. 8 i klasserne og når vi har sagt velkommen til hinanden, er der almindelig skolegang indtil kl. 14.

Lene Hvilsom Larsen                        Lars Steen Nielsen
    Skoleleder                                      Indskolingsleder