• Kristine Klitgaard Mikkelsen den 05-09-2018

Invitation til drøftelse af inklusion nu og i fremtiden

Skoleudvalget i Aalborg Kommune har ønsket at de skal findes nye veje til, hvordan skolerne kan blive bedre til at arbejde med børnefællesskaber for alle (inklusion).

For at danne et godt udgangspunkt for dette arbejde skal alle skoler i kommunen afholde møder med forældrene, hvor man som forælder kan være med til at kvalificere inputtene til det fremtidige arbejde.

Vi vil derfor gerne invitere dig til en camp i det skæve rum på Mellervangskolen tirsdag d. 18. september kl. 17.30-21.00, hvor vi sammen skal udfordre hinanden på, hvornår lykkes Mellervangskolen godt med at skabe fællesskaber for alle (lave inkluderende klassemiljøer) og hvor kan vi se, at Mellervangskolen med fordel kan gøre noget andet.

Resultaterne fra aftenens arbejde bliver sendt videre til skoleforvaltningen som input til det samlede materiale om inklusion.

Vi håber, at du har lyst til at afsætte en aften til dette vigtige emne og give dine holdninger til kende.

Der vil blive serveret aftensmad i løbet af aftenen, vi har derfor brug for at du tilmelder dig til arrangementet enten via tilmeldingslinket i intra, på mail [email protected] eller på telefon 9982 4300.

Vi glæder os til at se dig

På vegne af skolebestyrelse og ledelse

Lene Hvilsom

Skolens innovative platform - Det skæve rum