Lene Hvilsom Larsen den 20-04-2018
    Kære forældre

Jeg vil gerne ønske jer en rigtig god weekend. Samtidig vil jeg gerne dele en god historie med jer, da jeg kan mærke, at den gør mig meget glad.

Tirsdag d. 10. april havde udskolingen besøg fra København med et arrangement under temaet: "Bryd tavsheden". Under deres besøg og efter besøget har de givet os rigtig flot feedback på deres oplevelse af at komme på Mellervangskolen og være sammen med vores elever - jeres børn.

De skriver blandt andet:
    "Vi var så glade for at være på besøg på Mellervangskolen, og endnu en gang tak for jeres store arbejde. Jeres elever var helt fantastiske – super dejlige at være sammen med og der var fuldstændigt ro.  Vi er meget imponerede af jeres elever."

Jeg synes, det er en skøn feedback at få som skole og jeg vil gerne give rosen og anerkendelsen videre til jer forældre. Samarbejdet med jer om jeres børn betyder rigtigt meget for os så denne ros er også jeres fortjeneste.

Rigtig god weekend
    Lene Hvilsom
    Lene Hvilsom Larsen den 12-03-2018
    Orientering om valg til skolebestyrelsen

I foråret 2018 er der valg til skolebestyrelsen på Mellervangskolen. I det vedhæftede dokument kan du læse om reglerne for skolebestyrelsesvalget.

Hvis du er interesseret i at høre om arbejdet i skolebestyrelsen er du velkommen til at kontakte
    Skoleleder Lene Hvilsom på intra eller på mail: [email protected] eller på telefon 3199 4302.
    Skolebestyrelsesformand John Buchholtz Frederiksen på  intra eller mail [email protected] eller på telefon 26390671.

Torsdag d. 3. maj kl. 19 er der valgmøde på Mellervangskolen, hvor vi fortæller meget mere om arbejdet i skolebestyrelsen på Mellervangskolen.

Ordinært valg til skolebestyrelser i Aalborg Kommune 2018

Det bekendtgøres herved, jf. bekendtgørelse nr. 1074 af 14. september 2017 om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolen og om vederlag til forældre- og elevrepræsentanter i skolebestyrelser i folkeskolen (skolebestyrelsesbekendtgørelsen), at der i 2018 afholdes ordinært valg til skolebestyrelserne på alle kommunale folkeskoler i Aalborg Kommune.

Skolens innovative platform - Det skæve rum