Hvilken slags tænker er du?

I dag er innovation afgørende for enhver organisation. Men vi har hver især vores måde at kaste os ud i problemløsning på. At forstå sin egen særlige tilgang til innovation kan muliggøre succes i vores foranderlige verden.

Mellervangskolen burger viden fra FourSight og den kreative proces til at skabe strategier for eleverne I deres arbejde med opgaver og aktiviteter med et problemløsnende afsæt. FourSight anvendes ligeledes i udviklingen af elevernes innovative kompetencer.

FourSight anvendes derudover til at give skolens udskolingselever og personale indsigt i hver enkelt persons foretrukne måde at afklare, generere, udvikle og implementere ideer på.

Læs mere om FourSight på www.fourSightonline.com

Ønsker du at høre mere om FourSight på Mellervangskolen kan du kontakte skoleleder Lene Hvilsom ([email protected]) 9982 4302 eller tovholder FourSight Sanni Hede ([email protected])