Lene Hvilsom Larsen den 12-03-2018
    Orientering om valg til skolebestyrelsen

I foråret 2018 er der valg til skolebestyrelsen på Mellervangskolen. I det vedhæftede dokument kan du læse om reglerne for skolebestyrelsesvalget.

Hvis du er interesseret i at høre om arbejdet i skolebestyrelsen er du velkommen til at kontakte
    Skoleleder Lene Hvilsom på intra eller på mail: [email protected] eller på telefon 3199 4302.
    Skolebestyrelsesformand John Buchholtz Frederiksen på  intra eller mail [email protected] eller på telefon 26390671.

Torsdag d. 3. maj kl. 19 er der valgmøde på Mellervangskolen, hvor vi fortæller meget mere om arbejdet i skolebestyrelsen på Mellervangskolen.

Ordinært valg til skolebestyrelser i Aalborg Kommune 2018

Det bekendtgøres herved, jf. bekendtgørelse nr. 1074 af 14. september 2017 om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolen og om vederlag til forældre- og elevrepræsentanter i skolebestyrelser i folkeskolen (skolebestyrelsesbekendtgørelsen), at der i 2018 afholdes ordinært valg til skolebestyrelserne på alle kommunale folkeskoler i Aalborg Kommune.

Skolens innovative platform - Det skæve rum